KameraKamera_1.html
KontaktKontakt.html

Koncept


Mit mål, mit værktøj, mit ansvar..


I mit univers gives du muligheden for at slippe kontrollen, lade alle sanser få frit løb og spil, slippe ansvaret for alt og især din krop.


Mine værktøjer er din smerte eller ydmygelse. Mit mål, nye højder af seksuel nydelse i trygge rammer. Der er tale om en magtfordrejning, en ansvarsfordrejning med hengivelse for øje. Med kropslig frigivelse for øje Jeg vil åbne op for nye sansemæssige erfaringer på en kreativ måde.

I underkastelsen finder du vejen til fuldt ud at kaste dig ud i nye roller. Eller til simpelthen bare at være dig selv. Underkastelsen ophæver dit daglige "jeg" eller styrker kontakten til dit inderste seksuelle væsen. En ophævelse af alle gængse regler, dvs en ophævelse af den rolle du til daglig spiller.


BDSM er en intim privat scene at træde ind på. For mig handler BDSM om frigørelse. Frigørelse af krop og sind. Smerten, ydmygelsen, rollespillet mv er redskaber til at nå og opnå denne frigørelse. Hengivelsen opnås, når tryghed, nysgerrighed, og forløsning smelter sammen. Forløsningen ophæver tid og rum.


Jeg sætter stor pris på hengivelsen. Jeg sætter stor pris på din mod-reaktion / feedback både efter og undervejs i seancen, da disse giver mig en fornemmelse af, hvor du er henne. Det giver mig den nødvendige fortsatte inspiration. Til at udvikle legen. Til at komme nærmere. Udforske grænserne for min modpart. Og det giver mig den fornødne indsigt, jeg skal bruge til at skabe en forbindelse de involverede parter imellem. Domina & Slave.


Der findes et utal af variationer indenfor BDSM. Bondage og disciplin, dominans og underkastelse, sado- / masochism.

Rammerne omkring legen (principperne) er sikkerhed, forstandighed og enstemmighed.

At praktisere S/M fordrer indlevelsesevne, fantasi, finesse og ansvar.


Domina Lulu.